Als je er voor gaat lukt (bijna) alles

Ik ben bij Auke Jongbloed terecht gekomen via Facebook. Ik zocht een Personal Trainer die als een stock achter de deur mij kon helpen om mijn doelstellingen te halen. Eerde was ik al aan de slag gegaan bij een sportschool maar daar was ik meer een slapend lid als actief aan het sporten. Nu wilde ik echt aan de slag en had die stok achter de deur nodig, iemand waarmee ik een afspraak had en op me wacht.

Ik heb het coaching traject heel goed ervaren, ik ben veranderd in de vorm van “als je er voor gaat dan lukt (bijna) alles. Ik heb geleerd mijzelf op plek 1 te zetten, het eerst ook vooral zelf leuk te hebben bij wat je doet en wilt doen.

Auke is geduldig en weet goed waarmee hij bezig is. Met zijn positieve houding helpt hij je oplossingsgericht naar uitdaging te kijken en dat helpt je op een positieve manier te leven waar je je richt op wat je wel kunt, wel leuk vind en wel invloed op hebt.

Ik zie mij zelf over 5 jaar nog steeds gelukkig, gezond en fit. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om bij jou te gaan sporten.

Christa Verschuur.

Christa Verschuur

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 54 jaar
Woonplaats: Maasland

Ook aan de slag met jouw doelen?