1 op 1 Personal training

Wordt je liever één op één begeleid naar een gezonde levensstijl? Zie je op tegen de drukte van een sportschool? Dan zijn onze één op één trainingen iets voor jou! We kijken eerst naar je huidige gezondheid, beweeg- en voedingspatroon. Zo krijgen we een goed beeld van jouw startpunt. Hierdoor kunnen we je een trainingsschema en voedingsprogramma op maat bieden. Je gaat vervolgens met jouw personal trainer werken aan een fitter, gezonder, en slanker leven. Kortom, personal training op maat.

Kiezen voor personal training

  • Een personal trainer die jou altijd motiveert
  • Blijvend resultaat
  • Weer lekker in je vel zitten
  • Stok achter de deur
  • Vanaf € 63,- per week

Start samen met jouw personal trainer

Naar aanleiding van het intakegesprek en jouw persoonlijke doelstellingen zal de personal trainer direct met een passende oplossing komen. We bespreken direct ons plan van aanpak en ons advies. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen of loze beloftes.

Kies jij voor Fit for Life of basis?

Combineer bij ons het Fit for Life programma met een van onze basis trainingsprogramma’s om je gezondheid een hele nieuwe dimensie te geven.

Unieke Voordelen

  • 100% resultaat garantie
  • Gratis Groepstraining
  • Gratis Workshops
  • Meerdere contact momenten

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor Duo Training en Small Group Training.

Bekijk de trainingsprogramma’s

Afvallen met behulp van coaching van personal trainer

Al verschillende keren geprobeerd om af te vallen, maar lukt het niet om blijvend resultaat te realiseren? Wanneer je kiest voor Personal Fitness Vlaardingen, voeren wij eerst altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij onder andere op zoek naar realistisch doelstellingen en bespreken wij welke trainingsvorm hier het beste bij past. Afvallen met behulp van coaching van een van onze personal trainers is een doel dat hierbij regelmatig gesteld wordt.

Wanneer je wil afvallen is het zeker ook interessant om naar het Fit for Life programma te kijken. Wekelijks stelt Auke Jongbloed voor deelnemers van dit programma een persoonlijk voedingsprogramma samen. Tijdens het Fit for Life programma leert Auke je alles over gezond eten en verantwoord afvallen. Bekijk de Fit for Life pagina voor meer informatie over het programma.

Personal fitness in onze personal training studio

Aan de reigerlaan 20 in Vlaardingen vind je onze personal training studio. Train je bij Personal Fitness Vlaardingen dan hoef je niet bang te zijn dat je in een enorme en drukke sportschool terecht komt. Onder begeleiding van een personal trainer fitness je 1 op 1 in een persoonlijke fitness studio. Je krijgt dus niet alleen persoonlijke begeleiding, maar kunt ook in een veilige en rustige omgeving aan jouw persoonlijke doelstellingen werken.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Vlaardingen? Bij Personal Fitness Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze personal training studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Veel gestelde vragen over personal training

Prijzen zijn heel erg afhankelijk van de doelstellingen die je hebt. Om je toch een indicatie te geven kun je er vanuit gaan dat je al vanaf € 45,- per week personal training kan komen volgen. De meeste deelnemers geven gemiddeld 59,- per week uit.

Onze personal trainers stellen samen met jou een realistisch doel en een plan om dit ook te bereiken. Ze motiveren je het maximale uit jezelf te halen en delen hun kennis op het gebied van fitness en voeding met je. Zo kun je op een gerichte manier aan jouw doelstellingen werken.

Wij helpen je met alle fysieke doelstellingen op het gebied van sport en gezondheid waar je aan wilt werken. Van afvallen of gezonder worden, tot sterker worden of meer spiermassa krijgen. Misschien heb je wel een sportief doel waar je graag naar toe wilt werken zoals een marathon lopen of meedoen aan een mud run. We kunnen je helpen met een gericht plan van aanpak om je fysieke doelstellingen te halen.

Waar wacht je op?

Bij Auke Jongbloed behaal je met een unieke 100% resultaat garantie gegarandeerd je persoonlijke doelen, of dat nu slanker, fitter, gezonder of gelukkiger is. Dit is jouw moment, laat het niet uit je handen glippen!

Word fitter
Eet gezonder
Val af
Verbeter je gezondheid
Verhoog je geluk

Klantenervaringen

Ik zit beter in mijn vel en ik kan weer trots zijn op mijzelf.

“Door dit programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik ben happy met mezelf en wat ik tot nu toe bereikt

Door een beter inzicht te krijgen op voeding, bewegen en mindsetting. Hoe alles met elkaar te maken

Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd door te zetten.

Bewust omgaan met voeding en conditie- en krachttraining en yoga oefeningen.

Meer energie en minder kilo’s (al 12 kwijt in 6 maanden en nog maar 6 te gaan).