Life & Performance coaching programma

Behaal niet alleen je doelstellingen maar blijf ze voor altijd vasthouden

Op zoek naar een manier om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen? Met het Life & Performance coaching programma gaan we dat samen bereiken. Onder begeleiding van een van onze deskundige personal coaches ga je op zoek naar haalbare doelstellingen. Het Life & Performance coaching programma is gebaseerd op drie pijlers:

Beweging

Beweging en training is een noodzakelijk onderdeel wanneer je jouw doelstellingen wil behalen. Het Life & Performance coaching programma biedt een verdieping op jouw trainingsprogramma. Naast de personal training sessies en de wekelijkse gratis deelname aan de Small Group sessies, ontvang je ook een persoonlijk trainingsschema en eigen fitness materiaal voor thuis. Op deze manier kun je ook thuis belangrijke fitness oefeningen blijven doen.

Voeding

Niet diëten, geen pillen en poeders maar een gevarieerd en gezond voedingspatroon waardoor je je al snel energieker en beter gezonder gaat voelen. Ook als je af wilt vallen is het aannemen van een gezond voedingspatroon dat wat je helpt om je snel gezonder te voelen en af te vallen. Wekelijks krijg je een persoonlijk voedingsschema die bestaat uit lekker, gezond en gevarieerde voeding die je gewoon in elke supermarkt kunt kopen. Dit zorgt ervoor dat je het ook altijd kunt blijven volgen en dus ook voor de rest van je leven de resultaten zult houden.

Performance coaching

Het derde onderdeel van het Life & Performance coaching programma bestaat uit coaching. Om jouw doelstellingen te bereiken en de resultaten te kunnen behouden, gaan we terug naar de kern, zetten verandering in werking en helpen je om je volledige potentieel te benutten. Je leert je niet-werkbare patronen, gedrag en acties herkennen en transformeren. Je krijgt een werkboek mee naar huis waarin je meer leert over voeding en je lichaam en thuis opdrachten doet die jou inzicht geven en je helpen naar een nieuwe levensstijl. Met het Life & Performance coaching programma zorgen we er samen voor dat je lekker in je vel komt te zitten, zelfverzekerder en proactief. Je wordt je eigen coach waardoor je niet alleen je doelstellingen haalt maar ook voor altijd vast gaat houden.

Kies jij voor Fit for Life of basis?

Combineer bij ons het Fit for Life programma met een van onze basis trainingsprogramma’s om je gezondheid een hele nieuwe dimensie te geven.

Unieke Voordelen

  • 100% resultaat garantie
  • Gratis Small group training
  • Workshops
  • Werkboek met wekelijkse opdrachten
  • Meerdere contact momenten

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor Duo Training en Small Group Training.

Bekijk de trainingsprogramma’s

Life style programma met unieke 100% garantie

Ons fitness- en lifestyle programma is volledig gericht op het behalen van een blijvend resultaat op een duurzame manier. Door de gouden combinatie van Beweging, Voeding en mentale coaching en omdat we nauw betrokken blijven bij het gehele proces – van meten tot verbeteren – staan we 100% garant voor de realisatie van gezondheid en geluk.

Benieuwd naar wat het Fit for Life programma voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak of start met een gratis proefweek.

Veel gestelde vragen over het Fit for life programma

Prijzen zijn heel erg afhankelijk van de doelstellingen die je hebt. Om je toch een indicatie te geven kun je er vanuit gaan dat je al vanaf € 45,- per week personal training kan komen volgen. De meeste deelnemers geven gemiddeld 59,- per week uit.

Onze personal trainers stellen samen met jou een realistisch doel en een plan om dit ook te bereiken. Ze motiveren je het maximale uit jezelf te halen en delen hun kennis op het gebied van fitness en voeding met je. Zo kun je op een gerichte manier aan jouw doelstellingen werken.

Wij helpen je met alle fysieke doelstellingen op het gebied van sport en gezondheid waar je aan wilt werken. Van afvallen of gezonder worden, tot sterker worden of meer spiermassa krijgen. Misschien heb je wel een sportief doel waar je graag naar toe wilt werken zoals een marathon lopen of meedoen aan een mud run. We kunnen je helpen met een gericht plan van aanpak om je fysieke doelstellingen te halen.

Klantenervaringen

Ik zit beter in mijn vel en ik kan weer trots zijn op mijzelf.

“Door dit programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik ben happy met mezelf en wat ik tot nu toe bereikt

Door een beter inzicht te krijgen op voeding, bewegen en mindsetting. Hoe alles met elkaar te maken

Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd door te zetten.

Bewust omgaan met voeding en conditie- en krachttraining en yoga oefeningen.

Meer energie en minder kilo’s (al 12 kwijt in 6 maanden en nog maar 6 te gaan).