Personal Team training: trainen in groepsverband

Bij de Personal Team Training train je in een groep bestaande uit maximaal 5 personen. Op die manier blijft persoonlijke begeleiding voorop staan. Personal Team Training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen aan het programma.

Kiezen voor personal team training

  • Je kunt direct aansluiten bij een groep of zelf je eigen groep samenstellen
  • Begeleiding door een personal trainer voor ieder niveau
  • Maximaal 5 personen in een team
  • Blijvend resultaat
  • Vanaf € 39,- per week

Start samen aan jouw persoonlijke doelen

Bij Personal Team Training train je misschien wel in een groep, maar dat betekent niet dat iedereen precies dezelfde oefeningen doet. Bij elke trainingsvorm staan jouw persoonlijke doelen voorop. Bij personal team training betekent dit dat je op jouw niveau deelneemt aan het programma. Je hoeft dus niet op zoek naar een groep om op hetzelfde niveau te trainen.

Wil jij graag deelnemen aan het personal team trainingsprogramma? Schrijf je in voor de gratis proefweek of maak direct een afspraak. Maak kennis met een van onze personal trainers en bespreek samen jouw doelstellingen.

Kies jij voor Fit for Life of basis?

Combineer bij ons het Fit for Life programma met een van onze basis trainingsprogramma’s om je gezondheid een hele nieuwe dimensie te geven.

Unieke Voordelen

  • 100% resultaat garantie
  • Gratis Groepstraining
  • Gratis Workshops
  • Meerdere contact momenten

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor Duo Training en Small Group Training.

Bekijk de trainingsprogramma’s

Personal team training bij Personal Fitness Vlaardingen

Trainen bij Personal Fitness Vlaardingen betekent samen met een van onze personal trainers aan jouw persoonlijke doelen werken. Vind je deze persoonlijke begeleiding fijn, maar wil je ook graag de gezelligheid en ondersteuning van met anderen werken aan je doelen? Personal team training is dan de beste keuze voor jou. In kleine groepjes van maximaal 5 personen voer je op je eigen niveau verschillende sportoefeningen uit. Het maakt dus niet uit of je net begint of al lang aan het sporten bent, voor ieder niveau kunnen wij de juiste begeleiding en oefeningen bieden.

Is personal team training iets voor jou? Bij Personal Fitness Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Personal fitness in onze personal training studio

Aan de reigerlaan 20 in Vlaardingen vind je onze personal training studio. Train je bij Personal Fitness Vlaardingen dan hoef je niet bang te zijn dat je in een enorme en drukke sportschool terecht komt. Onder begeleiding van een personal trainer fitness je 1 op 1 in een persoonlijke fitness studio. Je krijgt dus niet alleen persoonlijke begeleiding, maar kunt ook in een veilige en rustige omgeving aan jouw persoonlijke doelstellingen werken.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Vlaardingen? Bij Personal Fitness Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze personal training studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Klantenervaringen

Ik zit beter in mijn vel en ik kan weer trots zijn op mijzelf.

“Door dit programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik ben happy met mezelf en wat ik tot nu toe bereikt

Door een beter inzicht te krijgen op voeding, bewegen en mindsetting. Hoe alles met elkaar te maken

Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd door te zetten.

Bewust omgaan met voeding en conditie- en krachttraining en yoga oefeningen.

Meer energie en minder kilo’s (al 12 kwijt in 6 maanden en nog maar 6 te gaan).