Duo Training bij Personal Fitness Vlaardingen

Bij Personal Fitness Vlaardingen bieden we ook aan om de trainingen in tweetallen te doen. Je gaat dan aan de slag met je partner, vriend, vriendin, zoon of dochter in DUO Trainingen. Laat deze kans niet liggen en start met een fit en gezond leven… samen! De meeste mensen vinden het leuker om te trainen met iemand die ze kennen. Naast dat het leuker is, leidt het ook nog eens tot mooie resultaten. Doelen worden sneller behaald en het is makkelijker om gemotiveerd te blijven. Weet jij al met wie jij samen wil gaan werken aan jullie persoonlijke doelen?

Kiezen voor duo training

  • Dit is niet alleen gezellig maar ook een stuk voordeliger
  • Beide maar liefst 25% korting op het Personal training tarief
  • Voor ieder begeleiding op maat
  • Blijvend resultaat

Start samen met onze personal trainer aan jullie persoonlijke doelen

Wil jij samen met je partner een aantal kilo afvallen? Of ga je samen met je broer of zus trainen voor een betere conditie? Bij Personal Fitness Vlaardingen kunnen jullie samen aan jullie doelen werken. Afvallen gaat vaak sneller wanneer je dit samen doet en het is ook een stuk leuker op deze manier. Onze personal trainer stelt een persoonlijk trainingsprogramma op welke past bij jullie persoonlijke doelen. Is de conditie van jouw partner dus net iets beter? Of kan jij een gewicht van net wat meer kilo tillen? Ook dat is geen probleem. De oefeningen voer je uit op je eigen niveau.

Geïnteresseerd in duo training? Bij Personal Fitness Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze studio of schrijf je samen in voor de gratis proefweek.

Kies jij voor Fit for Life of basis?

Combineer bij ons het Fit for Life programma met een van onze basis trainingsprogramma’s om je gezondheid een hele nieuwe dimensie te geven.

Unieke Voordelen

  • 100% resultaat garantie
  • Gratis Groepstraining
  • Gratis Workshops
  • Meerdere contact momenten

Benieuwd naar onze andere trainingsprogramma’s?

Naast Personal Training kun je bij ons ook terecht voor Duo Training en Small Group Training.

Bekijk de trainingsprogramma’s

Afvallen met behulp van coaching van personal trainer

Al verschillende keren geprobeerd om af te vallen, maar lukt het niet om blijvend resultaat te realiseren? Wanneer je kiest voor Personal Fitness Vlaardingen, voeren wij eerst altijd een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij onder andere op zoek naar realistisch doelstellingen en bespreken wij welke trainingsvorm hier het beste bij past. Afvallen met behulp van coaching van een van onze personal trainers is een doel dat hierbij regelmatig gesteld wordt.

Wanneer je wil afvallen is het zeker ook interessant om naar het Fit for Life programma te kijken. Wekelijks stelt Auke Jongbloed voor deelnemers van dit programma een persoonlijk voedingsprogramma samen. Tijdens het Fit for Life programma leert Auke je alles over gezond eten en verantwoord afvallen. Bekijk de Fit for Life pagina voor meer informatie over het programma.

Personal fitness in onze personal training studio

Aan de reigerlaan 20 in Vlaardingen vind je onze personal training studio. Train je bij Personal Fitness Vlaardingen dan hoef je niet bang te zijn dat je in een enorme en drukke sportschool terecht komt. Onder begeleiding van een personal trainer fitness je 1 op 1 in een persoonlijke fitness studio. Je krijgt dus niet alleen persoonlijke begeleiding, maar kunt ook in een veilige en rustige omgeving aan jouw persoonlijke doelstellingen werken.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Vlaardingen? Bij Personal Fitness Vlaardingen ben je aan het juiste adres. Maak een afspraak om langs te komen in onze personal training studio of schrijf je in voor de gratis proefweek.

Veel gestelde vragen over Duo Trainingen

Duo Training is een trainingsvorm waarbij je samen met bijvoorbeeld je partner, vriend of vriendin, broer of zus, zoon of dochter bij ons komt trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Net als met personal training is ook hier de prijs afhankelijk van de doelstellingen die je hebt. Wel krijg je een riante korting van 25% korting op de reguliere prijs van Personal training en dat scheelt toch een stuk!

Dat kan zeker! En het is in vrijwel alle gevallen zo dat een ieder zijn eigen doelen heeft en zijn eigen niveau. De trainingen zijn dan ook gericht op jullie individuele doelen en de individuele situatie en niveau.

Klantenervaringen

Ik zit beter in mijn vel en ik kan weer trots zijn op mijzelf.

“Door dit programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik ben happy met mezelf en wat ik tot nu toe bereikt

Door een beter inzicht te krijgen op voeding, bewegen en mindsetting. Hoe alles met elkaar te maken

Het heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Ik heb geleerd door te zetten.

Bewust omgaan met voeding en conditie- en krachttraining en yoga oefeningen.

Meer energie en minder kilo’s (al 12 kwijt in 6 maanden en nog maar 6 te gaan).