Ben je blij met mij?

Beste deelnemer, super dat je op deze pagina bent aangekomen, het betekend immers dat je het Fit for life traject op zijn minst al een half jaar hebt doorlopen en flinke stappen hebt gezet naar je doelstellingen. Gefeliciteerd!

Op deze pagina wil ik je uitnodigen om in het onderstaande formulier te delen hoe het is gegaan met jou, wat je goed vond en zeker ook wat je minder goed vond. De antwoorden op de vragen geven mij de gelegenheid om mee te genieten van jouw overwinningen en ook te kunnen groeien op de verbeterpunten die je noemt.

Bedankt voor je inzet en doorzettingsvermogen en bedankt voor het delen.

Met lachende groet, Auke.

Klaar voor? Vul onderstaande velden in.

Wat is je naam?
Hoe ben je bij mij terecht gekomen en wat deed je beslissen om te starten?
Ben je veranderd door het coaching traject, wat vond je fijn, waar had je het meeste moeite mee? Wat heb je geleerd? Wat is je reuze meegevallen tijdens het programma?
Hoe heb je mij ervaren? Als coach? Als trainer? Wat vond je goed en wat vond je minder goed?
Heb je al een nieuw doel gesteld, hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Ben je bang om terug te vallen in oude patronen? Zijn er zaken die je nog moeilijk vind?
Wil je met mij een voor en na foto delen?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Mag ik jouw review gebruiken?
  Mag ik jouw review online gebruiken en op mijn website plaatsen?

  Waar vind je ons?

  Personal Fitness Vlaardingen
  Reigerlaan 20
  3136 JK Vlaardingen

  Mobiel: 06-19639262
  E-mail: vlaardingen@personalfitnessnederland.nl

  Review op Google

  Bedankt voor het insturen van het feedback formulier en het delen van je ervaring. Je zou me enorm helpen om ook een review te plaatsen op Google.